Майсторско шофиране на една пловдивска, туинспаркова 156-ца в петък вечер по Тракия, в неоптимални метеорологични условия. 0777. Поздрави на колегата.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Видях те,ти ли беше?!?
Collapse
X
-
Днес, на път от Плевен за София, се засякохме с черна Brera - много яко беше, докато колегата (нормално) не изчезна далеч напред като стъпихме на магистралата.
Не те познавам колега, но благодаря за готиното каране - само сподели с кой мотор е колата, че със сестра ми имахме спор защо така яко дърпа напред
Извинявам се за гадното качество на клипчето, но нейното LG просто толкова си може
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеДнес, на път от Плевен за София, се засякохме с черна Brera - много яко беше, докато колегата (нормално) не изчезна далеч напред като стъпихме на магистралата.
Не те познавам колега, но благодаря за готиното каране - само сподели с кой мотор е колата, че със сестра ми имахме спор защо така яко дърпа напред
Извинявам се за гадното качество на клипчето, но нейното LG просто толкова си може)...е на магистралата няма как..
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Дали някой колега кара червено Stelvio и е достатъчно нагъл да се прави на трамвай, а преди това да финтира всички балами на светофара на бул. Витоша през лентата за ляв завой?
Евала, като караш нов жип всичко е позволено, балъците да се редят и да си чакат по правилата.
Ти нали бързаш, аз по принцип си седя в колата и нямам други неща за правене.
Поне вземи някое БМВ или направо G класа, да си класик.Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
Comment